Parkeren op Schiphol

Icoon

Alle alternatieven voor parkeren op Schiphol

Gratis overdekt parkeren bij Schiphol


Op schiphol zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren. U kunt bij Schiphol P3 parkeren (Dit is vrij duur) Echter kunt ook parkeren bij de bedrijven rondom Schiphol. Dit zijn parkeerplekken rondom Schiphol waar u tegen een gunstig tarief kunt parkeren. Parkeren Schiphol hoeft niet duur te zijn, en overdekt parkeren kan gratis!

Parkeren rondom Schiphol

Zoals eerder geschreven zijn er legio opties om te parkeren rondom Schiphol. Er zijn meer dan 15 verschillende parkeer locaties waar u de auto kwijt kunt. Al deze parkeer garages hebben hun voor en nadelen. In dit bericht worden de parkeergarages belicht die overdekt parkeren gratis aanbieden.

Gratis overdekt parkeren

Gratis overdekt parkeren is mogelijk bij Budget Parking en Parkticket. Budget parking is een bekende speler op de markt. Ze hebben al jaren ervaring met het parkeren rondom Schiphol. Parkticket is een nieuwe organisatie, welke niet zo heel lang bezig is.

Werkwijze parkeren

De werkwijze voor het parkeren is bij beide partijen bijna hetzelfde. U reserveert uw parkeerplek via de website. Op de dag van vertrek rijdt u naar Schiphol. U laat uw auto achter bij de parkeer garage. Wanneer u weer terug bent in Nederland belt u de garage en zij halen u op en brengen u naar uw auto.

Bezoek voor meer informatie de website van lang parkeren schiphol.

Filed under: Overdekt Parkeren, , , ,

Plaats een reactie